Vi lever trykking og brodering på et stort utvalg av varer, se i katalogen til venstre, det meste der kan leveres med logo. I og med at vi har produjsonutsyr selv kan vi levere påtykt logo ned til ett og ett plagg til en fornuftig pris.

Skilt og bilreklame produser vi og lager alt fra ensfarget logoer til fullfarge fotokvalitet etter ønske. Ofte ber vi om bilde av bil eller byggning, da lager vi et forslag og legger dette opp bildet slik at dere kan se resutaltet føre vi starter med jobben.

Vi lager også bannnere, rollups, frosting og vindusdekor, klistremerker, lerretsbilder ferdig på blindrammer, printet tapet, med mye mere.

Vi har lagt ut linker til noen kataloger til venstre, slik at du kan se en del av produktutvalget. Du kan også sende oss en beskrivelse på hva dere ønsker, så skal vi finne fram alternativene som vi tror passer best for dere ut etter beskrivelsen.

PROFILAVTALE MED OSS
En Profilavtale med oss er så enkelt at dere legger inn deres logo i systemet her, dere vil da ha faste rabatter på alle de varene vi fører. Dette gjør at dere vil komme godt ut også ved kjøp av et og et plagg, logo setter vi selvsagt på fortløpende etter hvert som dere henter ut klær. Målet er selvsagt at dere skal sparer tid og penger.

Kataloger profilering:
You, last ned katalog

Easylevin, last ned katalog 

Tracker, last ned katalog

Newwave, last ned katalog