Om oss

Braks AS – ditt førstevalg for arbeidsklær, verneutstyr og profesjonell profilering!

Vi er stolte av å være en ledende leverandør av kvalitetsprodukter og skreddersydde løsninger for bedrifters behov innen arbeidsklær, skilt, bilreklame, bannere, trykking og annet profileringsmateriell.

Med i Brønnøysund, har vi et dedikert team av eksperter som jobber for å imøtekomme dine behov og levere produkter av høyeste kvalitet. Vår erfaring og ekspertise gjør oss til en pålitelig partner for bedrifter i alle bransjer og størrelser.

Vi forstår viktigheten av å ha pålitelige og funksjonelle arbeidsklær og verneutstyr som både beskytter og gir komfort gjennom lange arbeidsdager. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av klær og utstyr som er designet for å møte de tøffeste kravene, samtidig som de holder deg trygg og komfortabel.

Enten du trenger skilt og bannere for å markedsføre din bedrift, eller ønsker å gi firmabilen din et profesjonelt utseende med skreddersydd bilreklame, så har vi løsningene for deg. Vårt dedikerte team jobber tett med deg for å skape skreddersydde design som skiller seg ut og får oppmerksomhet.

Velkommen til Braks AS, din partner for arbeidsklær og profesjonell profilering. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å styrke din bedrifts synlighet og profesjonelle image.